![]() ![]() |
02.02.2010 - 09:48
|
|
|
nowy Dołączył: 02.02.2010 Nr użytkownika: 35 693 |
Kto wie jak wejsc na archiwum gg potrzebuje rady gdyz chce wejsc na chłopaka arch
|
|
|
|
02.02.2010 - 18:42
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 03.10.2007 Skąd: Nibylandia ;) Nr użytkownika: 32 717 |
Chcę uświadomić wszystkim ogólnie "spuszczanym po brzytwie" i spławianym , którzy zakładają tematy typu "Jak się włamać na GG" , że właśnie znaleźli coś dla siebie ! smilies/wink.gif
Oto opis: Twórcy Gadu-Gadu zostawili taką "tajną lukę" w programie. Musicie sobie dodać ofiarę do listy kontaktów, następnie wyświetlić okno rozmowy z ową osobą. Następnie wpisać następującą komendę: GG Remote Control XXXXXX smilies/shocked.gif (gdzie XXXXXX , to numer GG ofiary ) Po czym w tym samym oknie wyświetli się coś takiego: #^%*^(%%(GG^#$^^^#PASS^#^#@^ @!$@#%@%*&$&$&$%&$%^#&%&#%&# &#&#%&%##&%#&#%&#&#%&#&%#& &#&%#&%#&%#&%#&%#&#%&#&&# REMOTE^$&%&%$&CONTROL%$###^ %$^$@^$@^$@^@^@$@%@%@%%@ PASSWORD%$#FOR%#$XXXXXX^$&$&$ &$%&%$&$&$&$%&$&%$&%$&%$&%$&$ &$&$%IS%$&%$&$YYYYYYY^%#$^%#&%#& &%$&%$&$&%$$&$&$&%$&%$&$%&$% &$&$%$&$&%$&%$&$&$&$%&$&$&$&%$&$ (gdzie XXXXXX, to numer GG ofiary, a YYYYYYY, to jej hasło ). Mam nadzieję ,że moje porady okażą się pomocne. Miłej zabawy. Enjoy. smilies/bigsmile.gif |
|
|
|
02.02.2010 - 22:18
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 31.12.2005 Skąd: z kapusty;P Nr użytkownika: 7 640 |
Chcę uświadomić wszystkim ogólnie "spuszczanym po brzytwie" i spławianym , którzy zakładają tematy typu "Jak się włamać na GG" , że właśnie znaleźli coś dla siebie ! smilies/wink.gif Oto opis: Twórcy Gadu-Gadu zostawili taką "tajną lukę" w programie. Musicie sobie dodać ofiarę do listy kontaktów, następnie wyświetlić okno rozmowy z ową osobą. Następnie wpisać następującą komendę: GG Remote Control XXXXXX smilies/shocked.gif (gdzie XXXXXX , to numer GG ofiary ) Po czym w tym samym oknie wyświetli się coś takiego: #^%*^(%%(GG^#$^^^#PASS^#^#@^ @!$@#%@%*&$&$&$%&$%^#&%&#%&# &#&#%&%##&%#&#%&#&#%&#&%#& &#&%#&%#&%#&%#&%#&#%&#&&# REMOTE^$&%&%$&CONTROL%$###^ %$^$@^$@^$@^@^@$@%@%@%%@ PASSWORD%$#FOR%#$XXXXXX^$&$&$ &$%&%$&$&$&$%&$&%$&%$&%$&%$&$ &$&$%IS%$&%$&$YYYYYYY^%#$^%#&%#& &%$&%$&$&%$$&$&$&%$&%$&$%&$% &$&$%$&$&%$&%$&$&$&$%&$&$&$&%$&$ (gdzie XXXXXX, to numer GG ofiary, a YYYYYYY, to jej hasło ). Mam nadzieję ,że moje porady okażą się pomocne. Miłej zabawy. Enjoy. smilies/bigsmile.gif serio?;> |
|
|
|
02.02.2010 - 23:32
|
|
|
Grupa: Vice-Czif Dołączył: 17.09.2005 Skąd: kingston. Nr użytkownika: 1 581 |
|
|
|
|