![]() ![]() |
07.01.2010 - 16:01
|
|
|
nowy Dołączył: 30.12.2009 Nr użytkownika: 35 582 |
Mam chłopaka w swojej klasie, który mi się bardzo podoba... od jakiegoś czasu tak jakby jesteśmy razem
Mam krótkie włosy... kiedyś mu to nie przeszkadzało a teraz nagle powiedział żebym zapuściła... ;/ Przed świętami miałam taka sytuacje ze Michał prosił, żebym nie obcinała.. Wręcz błagał... a ja głupia mu obiecałam ze nie obetnę wiedząc, że mam umówioną wizytę u fryzjera.... W pierwszy dzień świąt dodałam nowe zdjęcie na nk. Jego pierwsze wrażenie?? ,,Wow Skarbie piękna jesteś!!!! :*:*:*:*" ale ten zachwyt trwał krótko.. niestety:( zobaczył, że jednak obcięłam włosy powiedział,że się strasznie zawiódł na mnie...i ze nie będzie się odzywał... ze myślał że jestem inna... Ja Go naprawdę Kocham... Więc postanowiłam zapuszczać włosy... hmm... dobrze robię?? jestem ciekawa co Wy o tym myślicie.. z góry dzięki za odpowiedzi :*:* |
|
|
|
07.01.2010 - 17:21
|
|
|
Grupa: Vice-Czif Dołączył: 21.12.2005 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 7 000 |
stawiam, że oboje macie może hm.. całe 13-14 lat. Dziewczyno ten post to wygląda jak nędzna prowokacja na Onecie ;] Zapuszczaj sobie włosy jakie chcesz i gdzie chcesz, to tylko Twoja sprawa, a nie jakiegoś kolesia, o którym za chwile napiszesz, że nie dał Ci odpisać zadania domowego i to koniec waszego poważnego związku.
|
|
|
|
08.01.2010 - 00:57
|
|
|
hmm... 15-16 lat... niestety
|
|
|
|
09.01.2010 - 14:50
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 17.11.2007 Skąd: Dukla Nr użytkownika: 33 040 |
Ale masz problem ;D A ten chłopak to też Ci się udał, nie ma co ...
Ale zrób tak jak ty chcesz. jakie włosy Ci się podobają to takie sobie miej. Znajdź sobie kogoś kto Cię w pełni zaakceptuje... |
|
|
|
10.01.2010 - 21:55
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 17.04.2009 Skąd: .... Nr użytkownika: 35 042 |
To jest CHORE. Wybacz, ale takie jest moje zdanie. Uważasz, że to jest prawdziwy 'związek' jeśli on
jest 'obrażony' za to , że obcięłaś włosy ?! Szczerze zgadzam sie z wypowiedzią Daro . |
|
|
|
11.01.2010 - 16:48
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 03.10.2007 Skąd: Nibylandia ;) Nr użytkownika: 32 717 |
Ta, włosy przesądzają o związkach tylko w podstawówce i na początku gimnazjum. No chyba, że chodzi o dotrzymanie głupiej obietnicy? |
|
|
|
21.01.2010 - 19:58
|
|
|
nowy Dołączył: 17.01.2010 Nr użytkownika: 35 634 |
ojj niestety "faceci" tacy są ze wszystko im przeszkadza... nawet obcięcie włosów... najlepiej gdy byś my sie o wszystko ich pytały...
myśle ,ze dla miłosci można poświecić wile.. po warunkiem ze jest tego warta |
|
|
|
22.01.2010 - 09:44
|
|
|
nowy Dołączył: 21.01.2010 Nr użytkownika: 35 646 |
Weź mu powiedz, żeby się cieszył, że nie ogoliłaś się na zeroooo
|
|
|
|
22.01.2010 - 16:59
|
|
|
haha xDD
|
|
|
|
03.02.2010 - 09:14
|
|
|
nowy Dołączył: 03.02.2010 Skąd: <3 Nr użytkownika: 35 697 |
hehe Chłopcy bywaja rÓzni
Zapusc mu te włosy niech sie cieszy ... Takie poswiecenie dla miłosci mozna zrobic |
|
|
|
09.02.2010 - 11:38
|
|
|
nowy Dołączył: 08.02.2010 Nr użytkownika: 35 718 |
Ja powiem tak. Niepotrzebnie go oklamalas bo pewnie to bardziej zabolalo niz obciecie tych wloskow bo problem z wlosami rzeczywiscie jest smieszny. trzeba bylo od razu mu powiedziec ze je zetniesz bo np. zle sie czujesz w dluzszych wlosach itp. Problemy tego typu w twoim wieku i wieku twojego chlopaka to raczej normalne bo przeciez jakie mozna miec problemy bedac w ostatniej klasie gimnazjum czy w 1 szkoly sredniej. Ale tak jak napisalam na poczatku ze chodzilo o oklamanie o zlamanie obietnicy. Zamien na chwile sytuacje zalozmy on ci cos obiecal i zlamal dane ci slowo, jak myslisz co zrobisz? Zarzucisz focha bo cie oklamal i on tak samo zrobil w przypadku twojej obietnicy. Zwiazek opiera sie na zaufaniu i szczerosci miedzy innymi i to jak teraz postepujesz bedzie mialo odzwierciedlenie w doroslym zyciu tyle ze klamstwa beda dotyczyly spraw powazniejszych.
Wiem wiem rozpisalam sie ale sorry |
|
|
|
15.02.2010 - 18:44
|
|
|
Grupa: Użytkownik Dołączył: 31.12.2005 Skąd: z kapusty;P Nr użytkownika: 7 640 |
powiedz ze chetnie zapuscisz wlosy w innym miejscu jesli mu sie tak bardzo podobaja
|
|
|
|
15.02.2010 - 20:28
|
|
|
Grupa: Vice-Czif Dołączył: 17.09.2005 Skąd: kingston. Nr użytkownika: 1 581 |
o weeee
|
|
|
|
15.02.2010 - 23:24
|
|
|
Grupa: Vice-Czif Dołączył: 21.12.2005 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 7 000 |
precz z zarostem u kobiet
|
|
|
|
28.05.2010 - 10:26
|
|
|
nowy Dołączył: 28.05.2010 Nr użytkownika: 36 034 |
When I was wow power leveling,12 my family had a get together. It had been during summer vacation so I had no school to worry about and I was allowed to stay awake for as long as I wanted. It was about 3:00 a.m. when my mom drove us home. I couldn’t believe that I was still wide awake. My step-father had been dead drunk, and passed out to show how much of a good time he had. I had been sitting in the back seat of the station wagon. I had fun that night, and I was looking forward to the next get together, but the drinking and the smoking, I could do wow power leveling without.
We had wow cd keys, been on Highway 126 leaving Fillmore going into Piru, heading east. The mountains were to our left, and I had been sitting behind my mom. I watched as the dark hills dipped and sloped as we drove by, when something caught my attention. A strange craft soared above the mountain peaks. Understand, that the mountains were low and along side the highway, so what I saw was pretty close, I’m guessing about 200 feet. It was elongated and somewhat boomerang shaped. I could clearly make out the cross bars that formed the body. There was a red square box with a yellow flashing light, almost like a beacon. It seemed to fly not forward or backward, but instead length-wise and always to the wow cd keys left. Whatever wow power leveling, it was, it seemed to be parallel to us the entire way. "Momma," I spoke. "There’s a UFO." Mmmmm, was her only reaction. I rolled down the window a bit to make sure that it wasn’t my imagination or a reflection from any cars behind us. The craft was still there, matching the speed of our station wagon. I told her again, "Momma, there’s a UFO." Again, her only wow power leveling response. We turned World of Warcraft power leveling,into town, and the mountains were off in the distance by this time, and so was the craft that I had been watching this whole time. The craft (for lack of a better word) disappeared through the mountains, and I thought that we were safe until I saw small silvery comets trailing behind the station wagon. I didn’t tell my mom about what I saw this time. She wasn’t paying attention to me anyway. The cometsmoved in and out of my view, slowly streaking to all directions, and always maintaining the same speed as the station wagon. I was intrigued by the beauty of it all, like falling stars which softly glided on the wind. That was my World of Warcraft power leveling impression. By the time wow gold, that we reached home, I no longer saw the craft, nor did I see the silvery comets. I don’t know at which point they left my view. My mom made my bed on the couch as she had done every night. Our house was small so I never had a bedroom to sleep in. She had been tired from the evening’s events, and my thoughts had still been on what wow gold I saw. I laid world of warcraft power leveling, there awake, in the darkness of the living room, trying to reason what I had seen. Could it really have been just my imagination? I looked out through the window, wondering if the craft or those comets I saw were still there. A face leaned in close against the window and peered in. Its large dark eyes were lifeless. My face grew long in world of warcraft power leveling horror. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 08.09.2010 - 11:03 | |
| IP.Board Skin Developed By The Creative Project | ||